Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Google Pixel 6a, με Tensor chipset και προσιτή τιμή (video)

*
Η Google ανακοίνωσε το Pixel 6a, που αποτελεί την πλέον οικονομική επιλογή της σειράς Pixel 6. Η τιμή του θα είναι $449.

Το Pixel 6a έρχεται με οθονη OLED μεγέθους 6,1, ανάλυσης 2400x1080 και ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz. Ο σχεδιασμός του είναι παρόμοιος με εκείνον των άλλων δύο συσκευών της σειράς, μόνο που το γυαλί στο μπροστά μέρος έχει "υποβαθμιστεί" σε Gorilla Glass 3 και το πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Επίσης είναι πιστοποιημένο κατά IP67.


Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει το Google Tensor SoC, μαζί με το Titan M2 security chip. Συνοδεύονται από 6GB LPDDR5 RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1.



Στο πίσω μέρος του Pixel 6a υπάρχει μία 12,2MP f1,7 dual-pixel camera, με optical image stabilization. Η υπερευρυγώνια, 12MP f2,2 είναι η ίδια που υπάρχει και στα άλλα Pixel 6 smartphones. Από το μπροστά μερος δεν λείπει η selfie camera, με χαρακτηριστικά 8MP f2.0.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη δικτύων 5G, το always-on display, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, στερεοφωνικά ηχεία, διπλό μικρόφωνο και η υποστήριξη για HDR. Θα κυκλοφορήσει με το λειτουργικό Android 12 και θα λαμβάνει αναβαθμίσεις ασφαλείας για πέντε χρόνια.

Google announces Pixel 6a with Google Tensor processor for $449

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4410mAh, που σύμφωνα με τη Google επαρκεί για 24 ώρες συνηθισμένης χρήσης και ως 72 ώρες με το Extreme Battery Saver mode. Επίσης υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση στα 18W USB-PD, όχι όμως και ασύρματη.

Το Pixel 6a θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Chalk, Charcoal και Sage.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*